Kursplan

Dag 1  (9.30-17.30)    

Inledning

- Effekter av fransförlängning

- Anatomi

- Håravfall

- Arbetsredskap & position

    Lunch

- Produktgenomgång

- Demonstration

- Övning docka

Dag 2 (9.30-17.30)    

 - Praktisk träning olika moment

- Kundbemötande samt kundvård

- Ekonomi

- Starta eget

   Lunch

Övning på varandra

Dag 3 (9.30-17.00)

- Repetition

- Härdplastutbildning

  Lunch

- Övning modell

- Avslutning

IMG_4941.jpg

Visste du att det finns en ny lag som säger att du måste ha en speciell utbildning för att få arbete med lim av hårdplast? Vi har rätt utbildning som gör att du får rätt kunskap för detta. Det finns många skolor & fransstylister där ute & det gäller att man väljer en som är godkänd. Många elever & kunder har vänt sig till oss för att få hjälp. Dom har tyvärr gått till någon okunnig. Hos oss behöver du inte vara orolig, vi har den kunskap som krävs!

Efter dessa 3 dagar är det egen praktisk träning i 12 veckor. Det finns även möjlighet att få göra en del av din praktiska träning i vår  salong i Stockholm. Då väljer du PRO 2 så har du 10 dagar som du kan vara hos oss & ta kunder samt se hur salongslivet är.  Detta efter överenskommelse och i mån av plats. Du ska under hela perioden ha gjort minst 40 kunder för att öva in tekniken och tempot. Vi bokar in ett datum då du kommer tillbaka till skolan och gör ett teoretiskt prov samt ett praktiskt prov.

Efter godkännande av oss har du ditt diplom och kan börja jobba professionellt på salong, både i Sverige & övriga världen.